Johns och Vickys resa

2013-04-26
07:05:00

Koh Phangan - BILDER
 
Ja äntligen hittade vi ett nät som tillåter oss att ladda upp bilder! Här är precis innan vi kliverpå speedboaten till Koh Phangan och vi dör liteöver att första gången på resan se RIKTIG strand med härligt hav!
 
Det är tveklöst många människor som rör sig kring de thaländska öarna. Här vid en resort-ö.
 
Fiiinaste lilla vovven som följde med oss in på 7eleven och när John satte sig la hon upp tassen i hans knä. Den blicken. Hon fick heta sloköra på grund av sina söta hängöron och till en fin kanins heder.

Sail Rock Divers dykcentret. I den här poolen plaskade vi runt och lärde oss dyka. Plocka ut luften och sen plocka in igen osv. 
 
En mörk bild på "klassrummet" där vi gjorde den teoretiska delen av provet.
 
En John som tyckte det var ASKUL att få läxor.
 
En ELEFANT från moppeturen sista dagen.
 
Nice strand från sista dagen. Var dock SJUKT, och då menar jag SJUKT mycket sjögurkor där. Som bajskorvar över hela botten. 
 
WOHO ÄNTLIGEN LITE BILDER!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:
#1: Sara Sjöberg

Vad vackert!! Men oj vad läskigt med vandringen där!! Gör inte tvärtom igen snälla!!
Snart ses vi 😊 Oj vad vi ska kramas ❤❤❤❤❤❤❤❤

2013-04-26 @ 07:42:50
#2: Jessica

WOOOOOW EN STRAND!!!!!!! FanTASTISKT söt hund, dog lite! <3

2013-04-27 @ 00:13:57
#3: Agneta o Peter

Fantastiskt att få resa med er via era krönikor! Författare ska ju åtminstone en av er bli! Intensely looking forward To the next installerat! Soon polerade! À o P

Svar: Men tack snälla! det är så kul när man har folk som läser ju!
John & Vicky

2013-04-27 @ 17:17:55
#4: Åsa Kramers-Edlund

Åhhh vad härligt! Koh Phangan...där var jag alltså för endast 29 år sen!! Var en spartansk ö, med lite el, och få turister. Ser lite annorlunda ut nu. Härligt och varmt och vackert fortfarande! Antar att ni börjar bli riktigt varma i kläderna som "bagpackers" nu? Hoppas ni stortrivs! Några råd från en mycket erfaren globetrotter...håll er undan arga elefanter, kliv inte på några ormar, ät inte sjögurkor på havsbotten, och böj på knäna när ni lyfter era ryggsäckar så ni slipper ryggskott;-)... Stor kram / Åsa

Svar: Haha, vad häftigt hur mycket det har förändrats. Numera är det få öar som är så sparsamt bebodda. Tack för goda råd, vi ska göra vårt yttersta för att hålla dem! Stor Kram!
John & Vicky

2013-04-28 @ 13:39:37
#5: Birgitta Wallin

STORT GRATTIS den 28 april på 22 års dagen, önskar mormor och morfar(som jobbar för sista gången denna dag) i morgon En GLAD pensionär! Många, många kramar!!!

Svar: Gosemormor! Tack snälla och hälsa morfar lycka till och grattis till pensionärsskapet! Tack snälla för födelsedagspengen också! Den är mycket välkommen :)
Och för att återkoppla till tidigare, den 26e mars var det fullmåne över Thailand, så jag gissar att det innebär att det är fullmåne samtidigt på båda sidor jorden :D
John & Vicky

2013-04-28 @ 16:31:01
#6: Agneta Peter

Grattis på fösedan! Vi har biffat på reskassan lite. Farmor o Farfar. Levväl

Svar: Tack snälla snälla ni! Hoppas ni såg inlägget med tack för bidrag? Vi kostade på oss en extra god födelsedagsmiddag - det var underbart! Jag älskar era kommentarer! Mest trofasta läsarna, helt klart!
John & Vicky

2013-04-28 @ 16:51:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: