Johns och Vickys resa

2013-05-16
04:43:32

Halvvägs igenom
Idag är en lite speciell dag, för idag är vi exakt halvvägs på vår resa! 
Fantastiskt hur det kan kännas helt snopet kort, som att bara hälften kvar är hur lite som helst. Och samtidigt, när vi tänker på vad vi hunnit med hittills så känns det ju som tusen år sen vi var i Vietnam, så vi inser att 3,5 månader är ju faktiskt sjukt lång tid! 
 
Dessutom börjar asienvistelsen lida mot sitt slut! I övermorgon åker vi till Filippinerna där vi ska spendera nästan tre veckor. Sen är det tillbaka till Hong Kong innan flyget till Australien går! Så häftigt!
 
Just nu är vi i Kuta på Bali, vi hamnade här sista dagen med familjen och beslutade oss för att stanna tills vi åker till Filippinerna. Lite semester från resandet liksom, vilket man - konstigt nog kanske - behöver. Det är skönt att inte ha massa utflytker bokade eller ens gå ut så mycket. Det kan vara helt fantastiskt att bara ligga på rummet och kolla film! Just nu kollar vi på Mumin, då världens bästa Sara och Rune fixade så att vi har fått HELA MUMINTROLLET-SERIEN på usb, otroligt nostalgiskt och underbart! 
 
John har tagit ytterligare ett steg i sin backpackerförvandling och skaffat "rastaflätor". Han har dessutom planer på att spara skägget ändå tills vi åker hem. Om det blir som jag anar kommer han ha något i stil med Victor Svedberg när vi kommer hem, och Christina kommer kollapsa på fläcken. 
 
Igår gick vi ut och firade då vår vän TK (all american nickname) lämnar Asien idag. Det var en intressant kväll på en av Balis mest populära klubbar med dansöser och eldshower. Det var en kul men relativt lugn kväll ändå. Jag hade svårt att vänja mig vid att ha nästan nakna tjejer dansandes på borden bara. Hu. 
 
Hur som, nu ska vi ha en lugn dag och vi hörs snart igen! KRAM ALLA!
Kommentarer:
#1: Sara Sjöberg

Wow, tordes ni gå in på ett av de där GALNA ställena som vi gick förbi?!
Kram å puss <3<3

Svar: Hahaha, jaa, eftersom hela gänget skulle dit så tordes vi. Var inte världens upplevelse men. Eller jo en UPPLEVELSE, men sen om det var så himla roligt vet jag inte. Det var det där stället vi gick förbi med en hemskt arg hiphopsångare som skreksjöng, Kommeru ihåg?
John & Vicky

2013-05-16 @ 06:36:12
#2: Jessica

HAHAHAHA JAAAAA RASTAFLÄTOR!!!!!!

2013-05-16 @ 11:26:33
#3: Helle

Hoppas ni gillade bali och gili lika mycket som vi! :)
Och ha så himla roligt i Filippinerna, kan bli intressant hehe.

Svar: haha jaa hittills är filippinerna lite eller konstig mat. (Hej knasmage liksom) och under bältet - skämt. Vi ska till El Nido nästa :D
John & Vicky

2013-05-20 @ 12:48:43
#4: amanda

rastaflätor!!!

2013-05-22 @ 16:53:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: