Johns och Vickys resa

2013-05-12
04:19:48

Tillbaka till Gili Trawangan

Japp, det blev Gili igen! Det behövdes ju inte mycket diskussioner för att vi skulle komma fram till att vi ville dit! Såhär i efterhand känns det nästan som att vi skulle ha åkt hit direkt, med tanke på hur bra vi trivs!

Vi spenderade tre nätter på Bali som också var härliga, för mig främst för att det var så otroligt mysigt att få träffa min familj efter tre månader! Jag skuttade rakt in i bilen så fort jag hörde familjen och vältrade mig i kramar! Bästa känslan.

Andra dagen på Bali hyrde vi en bil och förare och fick åka runt till en mängd olika ställen på ön. Det började med en ytterst konstig traditionell dans men väldigt mycket sexuella anspelningar. Indonesierna skrattade tills de dog. Det verkar vara lite utav en "skrattar bäst som skrattar högst-känsla" här då alla män slängde bak huvudet och mer skrek än skrattade. Ofantligt tacksam publik i alla fall.

Vidare åkte vi till en silversmedja, en vulkan, en apskog, textilmålning, och ett vattenfall. Största behållningen var egentligen när föraren Wayan berättade om Bali. Vi vet numera massor om styret, mål, familjekonstellationer och så vidare.

På Gili har vi, som sig bör, egentligen bara myst. Och myst igen. Legat på stranden direkt nedanför boendet hela dagen med pauser för lunch och snorkling. Vi har sett fiskar och sköldpaddor i massor och förutom oturen när ormfobiska Tova såg en havsorm direkt framför sig när hon hoppade i så har allt varit finemang! Och Tova har varit skittuff och fortsatt snorkla ändå trots rädsla och har sett massor av fiskar och två sköldpaddor sen dess! High five på den!

Idag är det sista heldagen på Gili, imorrn åker vi tillbaka till Kuta på morgonen och familjen åker hemåt i övermorgon kväll. Jag och John stannar i en eller två nätter till, sen blir det Filippinerna som faktiskt är vår sista anhalt i Asien! Fyra månader har snart gått redan. Hälften av resan har faktiskt gått. Känns som att vi har ofantligt mycket och ofantligt lite kvar samtidigt. Så spännande. Vi börjar längta till Australien nu!

Puss och kram på er!

Kommentar:
#1: Jessica

åh nej stackars stackars tova :(:(:(:( fett starkt att fortsätta, i would have sworn off ALL THE WATERZ!

saknar dig <333333

2013-05-12 @ 15:44:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: